Povabilo v adventni spletni misijon

Adventni spletni misijon »LAŽNI BOGOVI RAZOČARAJO« 25.11. DO 25.12.

Nihče izmed nas ni sam svoj vir moči in življenja.  Nekateri ta vir imenujemo Bog Oče, drugi energija, tretji narava. Če živimo iz sebe in zase smo posamezniki, ki jih veter maje in življenje počasi zapravimo. Sebičnost nam predlaga lažne bogove samo odrešenja, ki nas pustijo prazne, tekmovalne, nevoščljive, osamljene, sprte, upehane, nezaupljive, sovražne, pijane, škodoželjne, hudobne… Adventni čas je priložnost za osvoboditev od lažnih bogov. Kristus je to pot odprl kot krhko dete. Vabi me nanjo. Nikdar me ne sili. Če hočem. Pridruži se, če hočeš in želiš.

(Klikni na besedo.)

PRIJAVA NA SPLETNI MISIJON

(Ni potrebna ponovna prijava za tiste, ki ste že bili udeleženi v spletnem misijonu.)

Da boste gradiva in obvestila v vezi misijona res prejemali preverite svoj e-poštni predal pod zavihkom “promocije”,  25. novembra ali kasneje, ter si nastavite v gmailu takole:

NAVODILA ZA GMAIL


V letu 2017 smo začeli izvajati spletni misijon z namenom, da dosežemo čim več ljudi, predvsem tistih, ki se ne morejo udeleževati duhovnih odmikov. Odziv je bil velik, saj se vas je vključilo več kot 1000 in število še narašča.
Če hočeš vstopiti tudi ti, potrebuješ le dostop do spleta in željo sodelovati. Duhovna obnova pred Božičem ti bo prinesla več veselja in miru med prazniki.
Udeležence enkrat med misijonom povabimo tudi k udeležbi pri poglobljeni sveti maši, kateri sledi možnost podelitve prejetih biserov molitve v skupini ter veselo druženje.

Duhovni odmik v vsakdanjem življenju ponuja:
Tedenski video nagovor.
Vsakodnevno molitev ob predloženi Božji besedi.
Šolo molitve.
Duhovno gradivo v povezavi s temo misijona.
Katehezo ob nedeljskem evangeliju.
Dodatno neobvezujoče gradivo.
Pisanje duhovnega dnevnika in možnost podelitve zapisanih biserov na spletni strani.

Vse gradivo bo dostopno na blogu jn159.wordpress.com
ter FB strani: fb.me/duhovnevajevvsakdanjemzivljenju

Vodi: p. dr. Viljem Lovše, DJ s sodelavci